Skip to main content

inspiration

Never Give Up

Never give up. No matter what is happening, no matter what is going on around you, never give up.

Dalai Lama - 

NEVER GIVE UP

Eind zomer 2011 werden we geconfronteerd met Hodgkin. Het heeft onze kijk op het leven ingrijpend veranderd. Ons motto is dan ook Never Give Up. Gelukkig hebben we veel steun ontvangen van familie, vrienden en kennissen. We hopen dat vele lotgenoten ook deze steun krijgen want het helpt je er weer bovenop te komen.

Het plaatje dat hierbij hoort spreekt voor zich: vecht ook al lijkt de strijd verloren!

Gelukkig ben ik er na een intensieve behandeling weer bovenop gekomen. Je leven verandert vanwege de beperkte energie en de neveneffecten van de behandeling. Het besef van wat je lief hebt en wat je energie geeft, maakt dat je kiest van kwaliteit en niet meer voor kwantiteit. Inmiddels zijn we vijf en half jaar schoon, maar ieder half jaar is het weer spannend bij de controles. 

Never Give Up - Is meer dan alleen een motto, het geeft ook kracht. Met onze openheid hopen we dat kanker bespreekbaar wordt. Never Give Up geldt natuurlijk niet alleen voor kanker, maar voor alle activiteiten in het leven. Geniet van de dingen die je onderneemt en ga er voor!

Never Give Up activiteiten

Rondom dit thema zijn een aantal activiteiten ontstaan. Zo hebben we zelf een pathtag ontwerpen en laten maken. Tevens komt er een geocache met dit thema. Soms ontstaan er spontaan activiteiten, geinitieerd door vrienden. Hieronder staan er een aantal beschreven.
#nevergiveup #1

Never Give Up Trending Topic

Vrijdag 21 oktober 2011 hebben vrienden er voor gezorgd dat de uitspraak Never Give Up op #1 heeft gestaan op de twitter trending topics heeft gestaan.Never Give Up

Een memorabele dag. Ik had echt een hele slechte week achter de rug zie blog. Een prachtige actie opgezet door Niels @DeNillus om ons moto “Never Give Up” als trending topic op twitter te krijgen. Ik was sprakeloos en ontroert door alle support. De voorgaande dagen waren een all-time-low maar om dan te zien dat er zo wordt meegeleefd. Jeetje, daar worden we wel verlegen van.

Jaarlijks zijn er zoveel mensen die te maken krijgen met enige vorm van kanker. Ik heb het van dichtbij meegemaakt. In 1997 kreeg mijn vader te horen dat hij kanker had. Mijn grote voorbeeld, hij is er nog steeds. Het is al op verschillende plaatsen teruggekomen en toch weet hij er altijd weer bovenop te komen. Dit najaar kreeg ik zelf Lymfklier kanker en dan is het heel erg schrikken. Er gaat van alles door je heen en je maakt je het meeste zorgen over je gezin.

De weg naar herstel valt niet mee. Je voelt je af en toe zo ellendig, maar het is allemaal voor het goede doel. Het is dan heel erg fijn te merken dat er zoveel mensen met je meeleven. Ik hoop dat er meer lotgenoten zijn die zoveel support ontvangen. Goed, je moet het zelf ondergaan maar met de steun van heel veel lieve mensen gaat het wel makkelijker.

#nevergiveup #1

Deze mijlpaal zal ik nooit meer vergeten. Hoe kun je met #nevergiveup nu, op een zonnige vrijdag, op nummer 1 van de meest besproken onderwerpen in Nederland komen. Het was al een wonder in de top 10 te komen. Echt geweldig! Daar hield het niet mee op, want rond 17:00 stonden we op nummer 1 en dat is om 19:00 nog zo. Jongens bedankt voor al jullie creativiteit!

GEOCACHING MUST HAVE

Never Give Up

Bovenstaande is heel belangrijk voor ons geworden. Never Give Up is ons motto, niet alleen in de strijd tegen kanker, maar ook met alle dingen die we ondernemen.
Copyright © 2018 www.mar-ine.nl. Alle rechten voorbehouden. Deze site is mede tot stand gekomen met hulp van Totoweb