speciaal thema

Never Give Up

Overleven met Hodgkin

NEVER GIVE UP - Retourbox

Pathtag
ngu titelblok

Om bij de cache te komen moet je het volgende doen. Vindt een "Never Give Up Muntje" en je mag deze cache loggen. Deze muntjes zullen we regelmatig in caches achterlaten. Ook zal hij gespot kunnen worden als je Mar-Ine tegen het lijf loopt.

Kijk aan de achterkant van het muntje. Hier staat een cijfer/letter combinatie op. Schrijf deze combinatie op als ABCDEFG. Stuur nu een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Met het juiste e-mailadres is het vinden van de cache eenvoudig.

GC2D6HV NEVER GIVE UP - Retourbox

NEVER GIVE UP - Levenspad

Boomadoptie
Al tijden fiets ik over het havenspoorpad, maar dit pad heeft onlangs een nieuwe betekenis gekregen, namelijk het Levenspad. Op het Levenspad kun je een wilg adopteren. Er staan er 275 jongen bomen en iedere wilg heeft nu een eigen verhaal. Ze zijn een herinnering aan een dierbare of bijzondere gebeurtenis.

Mijn boom herinnert me aan hoeveel geluk ik heb gehad in mijn strijd tegen kanker. Ik hoop dat het ook andere inspireert in moeilijke tijden en dat we allemaal nog lang kunnen genieten van deze boom.

Oorkonde MAR INEus GC3CQY4 NEVER GIVE UP - Levenspad

NEVER GIVE UP - Overbruggen

Nieuwe hoop op een toekomst
ngu titelblok

Ter gelegenheid van 1 jaar schoon zijn deze cache met een leuke uitdaging. Een brug naar de toekomst.

GC2ZHMJ NEVER GIVE UP - Overbruggen

GEOCACHING MUST HAVE

Never Give Up

Bovenstaande is heel belangrijk voor ons geworden. Never Give Up is ons motto, niet alleen in de strijd tegen kanker, maar ook met alle dingen die we ondernemen.