Never Give Up Karting Event

Vorig jaar wNGU racing teamerden we door de organisator verrast met het idee voor dit karting event “racen tegen kanker” Vooral van de eerste opzet werden even stil van! Schijnbaar heeft ons motto “NeverGiveUp” ook andere geïnspireerd.

Al snel wordt er een NeverGiveUp-racingteam samengesteld met Eddy Senna, Peter Prost, Niels Lauda, Marcel Schumacher en invaller Dolphincatcher. Op 11 maart 2012 vindt het karting/geocaching event plaats in Roosendaal. In totaal doen er 5 teams mee en de opbrengsten zullen worden gedoneerd aan Alpe d'Huez. Daarnaast zijn er nog vele supporters langs de baan.

ngu prijzenHet is een fantastische dag en wij zijn blij dat we erbij mochten zijn. Lekker ontspannen en een fantastisch weertje om buiten op het terras nog even bij te praten. Heel vreemd iedereen kent mij, maar er zijn nog veel gezichten nieuw voor mij. Gelukkig vandaag kennis kunnen maken met mensen waar ik veel steun van heb ontvangen.

Karting is niet meer voor mij weggelegd, maar Marcel heeft zich lekker kunnen uitleven. Het NeverGiveUp-racingteam wordt 3de van de geocachers: en mooie prestatie.De organisator had fantastische medailles gemaakt met het Never Give Up logo. Op het laatst werden we naar voren geroepen en mochten de Never Give Up beker ontvangen. Ik krijg het wel even warm van deze verrassing. BEDANKT allemaal, deze krijgt een mooi plekje.

Never Give Up Mascottengu prijzen

  • Laatste update op .
  • Hits: 1171