Events MAR-INE

Blauwe Verbinding ~ Peddelen GeoEvent

Een heerlijk zomers event voor iedereen die graag eens het water op wil om gezamelijk te cachen, of lekker vanaf het terras wil toekijken naar medecachers op het water.

Wanneer:
Zaterdag 7 juli 2018

Tijdstip:
13:00 - 17:00
16:30 terug op de boerderij voor een afsluiting.

Locatie:
Kinderboerderij De Kleine Duiker
N 51° 50.410 E 004° 32.320 
Logboek ligt op het eilandje

 Om te vieren wij dat vrijdag de Blauwe Verbinding officieel geopend is willen we jullie uitnodigen om ook eens het water op te gaan. Eigen boot meenemen is geen probleem. Daarnaast kun je op het terras geokletsen met andere geocachers, trackables, woodies, tips & tricks uitwisselen voor de beginnende en gevorderde geocaches.

Voor de kinderen hebben we een springkussen, ook kunnen ze op de kinderboerderij rondlopen en met het vlot spelen. 

Voor de gelegenheid zijn er extra kano's aanwezig en komt er een grill wagen te staan waar je heerlijke broodjes hamburger of een potie sate van de slager kunt kopen. Daarnaast kun je bij de Kleine Duiker terecht voor koffie, thee, limonade en ijs (voor eigen kosten).

Aditionele Kosten:
Huur kano € 1,- per persoon

 Reserveren

Qua organisatie is het handig dat we vooraf weten hoeveel mensen er komen. In eerste instantie hebben we 40 kanoplekken ter beschikking. Let op!! Jullie kunnen alleen vanaf de Kleine Duiker de Zuidpolder in richting het Oosten, daarmee is de Zuidpolderkanotrail en Klunnen bereikbaar voor iedereen. Gelieve in de will attend aangeven met hoeveel volwassen + kinderen. Tevens vragen wij u ook aan te melden via  deze link.

Splashmob ~ Drijft

 Drijft

Blauwe Verbinding - Drijft (Splashmob)

Neem alles wat drijft mee: kano, rubberboot, luchtbed, zwembad, opblaaskrokodil, reddingsboei of iets anders waarmee je het water op kunt!!!   Want we gaan een Splashmob doen.

Wanneer:
Vrijdag 6 juli 2018

Tijdstip:
15:30 - 16:00
( vanaf 14:45 verzamelen op de Parking - N 51° 52.050' E 4° 29.380')

Locatie:
Plas Clarabos - bij de stepstones
N51° 51.870' E4° 29.010'
 

 We zouden het leuk vinden als je ook komt om de geocaching zomer goed in te luiden. Tevens vieren wij dat de Blauwe Verbinding officieel open is en dat jullie van Rotterdam naar Barendrecht kunnen peddelen.

Blauwe Verbinding ~ Drijft (Splashmob)

 

GEOCACHING MUST HAVE

Never Give Up

Bovenstaande is heel belangrijk voor ons geworden. Never Give Up is ons motto, niet alleen in de strijd tegen kanker, maar ook met alle dingen die we ondernemen.
Copyright © 2018 www.mar-ine.nl. Alle rechten voorbehouden. Deze site is mede tot stand gekomen met hulp van Totoweb